Környezetvédelem

  • A MAGUSZ elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek, a Szövetségen belül megalakította a Környezetvédelmi Szekciót, amely tevékenységével segíti a Tagság munkáját a Környezetvédelmi feladatok megoldásában.
  • Kapcsolatban állunk az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökséggel (OHÜ), a keletkező gumihulladék kezelésének és megsemmisítésében adunk információt a jogszabályokról és megoldást a gumihulladék újrahasznosításáról.
  • A MAGUSZ tagok között jelentős számban találunk gumihulladék hasznosítással foglalkozó cégeket, akik tapasztalatukkal és tevékenységükkel segítik a Szövetség munkáját.
  • A MAGUSZ tagvállalatai a környezetvédelmi előírásokat maximálisan szem előtt tartva tevékenykednek a gumi termékeik előállítása során.

MAGUSZ tagság előnyei

Tagvállalataink, tevékenységüket és termékeiket, szakmai portálon, a MAGUSZ honlapján keresztül tehetik ismertté.
Fórumainkon lehetőséget teremtünk a napi munka során felmerülő kérdések személyes és kötetlen megvitatására gumiipari szakemberekkel, kormányzati tisztviselőkkel.

Keresés

Környezetvédelem

A MAGUSZ elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek, a Szövetségen belül megalakította a Környezetvédelmi Szekciót, amely tevékenységével segíti a Tagság munkáját a Környezetvédelmi feladatok megoldásában.

Támogatóink