MAGUSZ Környezetvédelmi Szekció

A Magyar Gumiipari Szövetség keretén belül 2013 őszén megalakult a MAGUSZ Környezetvédelmi Szekciója, amelynek vezetője Balogh István (Carbon Black Kft.).

 

A szekció tagjai:

  • Carbon Black Kft        Balogh István
  • Ma-Gumi Kft              Gáspár Tivadar
  • Gumiplaszt Kft            Riedel Rita
  • T-Roul Kft                   Szabó László
  • Tímár Gumi Kft          Vattamány Árpád

 

A szekció megalakulásának célja, hogy a MAGUSZ keretén belül a környezetvédelemmel és a hulladékgazdálkodással aktívabban foglalkozzunk és a MAGUSZ tagságának igényeit jobban kielégítve tudjunk információt adni illetve olyan hulladékgazdálkodási és termeléssel kapcsolatos környezetvédelmi kérdéseket, problémákat vessünk fel, amelyekkel feladatok vannak, amelyek nem megoldottak, szakmailag támogatható és végrehajtható. Az így felmerülő kérdéseket szeretnénk a hatóságok és a szakmai képviselőivel megvitatni, megoldást találni és harmonizálni a MAGUSZ tagság lehetőségeivel és elvárásaival.

A munka elkezdődött, felvettük a kapcsolatot a környezetvédelemért és hulladékgazdálkodásért felelős hatóságokkal, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi ügyekért felelős szervezete, valamint az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) a szakmát érintő rendeletek, előírások és törvények jogalkotók munkájának előkészítésében és véleményezésében részt vegyünk. Várjuk a tagság kéréseit, észrevételeit, javaslatait és kérdéseit a hulladékgazdálkodás és környezetvédelemmel kapcsolatban és kérjük támogatásukat a munkánkban.

 

MAGUSZ Környezetvédelmi Szekció

MAGUSZ tagság előnyei

Tagvállalataink, tevékenységüket és termékeiket, szakmai portálon, a MAGUSZ honlapján keresztül tehetik ismertté.
Fórumainkon lehetőséget teremtünk a napi munka során felmerülő kérdések személyes és kötetlen megvitatására gumiipari szakemberekkel, kormányzati tisztviselőkkel.

Keresés

Környezetvédelem

A MAGUSZ elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek, a Szövetségen belül megalakította a Környezetvédelmi Szekciót, amely tevékenységével segíti a Tagság munkáját a Környezetvédelmi feladatok megoldásában.

Támogatóink