MAGUSZ Tisztújító Közgyűlés 2016

A MAGUSZ 2016 május 19-én tartotta éves közgyűlését, amelyen a 2015 évi beszámoló, valamint a 2016 évi tervek mellett a mandátumát kitöltött elnök és elnökség választása is megtörtént.


         

A Közgyűlésen a Jelölő bizottsági elnök, Nyírádi János ismertette a Tagság felől jött javaslatokat. Elnök személyében egyedül a jelenlegi elnök Balogh Istvánra érkezett jelölés, míg elnökségi tagok személyére 8 fő javaslat érkezett. A titkos szavazás eredményeként a elkövetkező három évre a MAGYAR GUMIIPARI SZÖVETSÉG 

Elnöke        Balogh István

Elnöksége   Dr. Nagy Tibor, Váradi Viktor, Riedel Rita, Dr. Virágné Dr. Tamási Anikó, Borosné dr. Ivicz Mária

 

MAGUSZ Szakmai Fórum

MAGUSZ Szakmai Fórum

A Szövetség változó világunk időszerű kihívásainak értékelésére, valamint új gazdasági lehetőségek bemutatására, és konzultációk céljából szakmai fórumot szervezett 2016. február 25-26. időpontban, Mátraházán a Hotel Ózonban.

A szakmai előadások, elemző prezentációk mellett új gazdasági lehetőségek bemutatása is a program része volt, amely azon túl, hogy új lehetőségeket mutatott be, személyes konzultációkra is lehetőséget adott formális és informális keretek között.      

A rendezvény támogatója az OTP Bank Nyrt.

 A rendezvény és egyben a Szövetség támogatója az OTP Bank Nyrt.

  Megnyitó  Előadás 1    

        

Magusz Jubileumi Ünnepi Ülés

Magyar Gumiipari Szövetség megalakulásának 25 éves jubileumi ünnepi rendezvénye

Helyszín: Club Tihany

Időpont: 2015. szeptember 17-18.

Főtámogató:  

                                           

Támogatók:   

        ,    

A rendezvény kulináris támogatója:

Galéria 

                             

 

Üzleti tanácsadás

A Magyar Gumiipari Szövetség egy szakmai szervezet, amely elsősorban a tagok tudására, tapasztalatára, információira és külső kapcsolat rendszerére támaszkodva tud üzleti kérdésekben segítségére lenni a leendő vagy már tag számára. Erre legalkalmasabbak a szakmai fórumok, ahol a tagság a számára fontosnak és érdeklődésre számot tartó témákban akár előadás keretén belül, akár kisebb munkakapcsolatban vagy kétoldali megbeszélések során választ kaphat kérdéseire. A meghívott előadók vagy a tagság soraiból választott, a témában jártas szakemberek tartanak előadást.

Bővebben: Üzleti tanácsadás

1 / 2 oldal

MAGUSZ tagság előnyei

Tagvállalataink, tevékenységüket és termékeiket, szakmai portálon, a MAGUSZ honlapján keresztül tehetik ismertté.
Fórumainkon lehetőséget teremtünk a napi munka során felmerülő kérdések személyes és kötetlen megvitatására gumiipari szakemberekkel, kormányzati tisztviselőkkel.

Keresés

Környezetvédelem

A MAGUSZ elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek, a Szövetségen belül megalakította a Környezetvédelmi Szekciót, amely tevékenységével segíti a Tagság munkáját a Környezetvédelmi feladatok megoldásában.

Támogatóink