Mezőgazdaság

Jó minőségű és környezetbarát termékekkel több tagvállalatunk fontos partnere a mezőgazdaságnak.

Napjaink egyre nagyobb szerephez jutó, folyamatosan modernizálódó agrárszektora a műszaki gumitermékek széles termékpalettáját igényli nap, mint nap.

A tőmítések, ékszíjak, szállítószalagok, bálázószalagok, különféle műszaki gumitömlők, és a mezőgazdasági gépekhez igényelt gumialkatrész szállítóiként tagvállaltaink fontos partnerei a mezőgazdasági gépek gyártóinak, üzemeltetőinek. Újrahasznosított gumitermékek - szigetelő lemezek, rugalmas burkolatok - egyik felhasználója is a mezőgazdaság,

A mezőgazdaságban alkalmazott fix és mobil gépek, eszközök egyre magasabb igényeket támasztanak a gumiternékekkel szemben. Tagvállalataink folyamatosan bővülő választékkal gyártják és vagy fogalmazzák a mezőgazdaság  igényeit kielégítő termékeket.

MAGUSZ tagság előnyei

Tagvállalataink, tevékenységüket és termékeiket, szakmai portálon, a MAGUSZ honlapján keresztül tehetik ismertté.
Fórumainkon lehetőséget teremtünk a napi munka során felmerülő kérdések személyes és kötetlen megvitatására gumiipari szakemberekkel, kormányzati tisztviselőkkel.

Keresés

Környezetvédelem

A MAGUSZ elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek, a Szövetségen belül megalakította a Környezetvédelmi Szekciót, amely tevékenységével segíti a Tagság munkáját a Környezetvédelmi feladatok megoldásában.

Támogatóink