Oktatás, tanácsadás

A Magyar Gumiipari Szövetség nagy hangsúlyt fektet az oktatásra, a szakmában megjelenő újdonságok, fejlesztések bemutatására, részt vesz a képzésekben. A szövetség tagjai között számos neves szakember segíti az iparág munkáját még a beruházások megvalósulásában is.

A MAGUSZ szoros és jó kapcsolatot ápol egyetemekkel, főiskolákkal, amelyek jelentős részt vállalnak fiatal szakemberek képzésében a gumiipar számára és partnerek a fontos fejlesztések elvégzésében és bevezetésében a mindennapi termelésben.

Bővebben: Oktatás, tanácsadás

Mezőgazdaság

Jó minőségű és környezetbarát termékekkel több tagvállalatunk fontos partnere a mezőgazdaságnak.

Napjaink egyre nagyobb szerephez jutó, folyamatosan modernizálódó agrárszektora a műszaki gumitermékek széles termékpalettáját igényli nap, mint nap.

A tőmítések, ékszíjak, szállítószalagok, bálázószalagok, különféle műszaki gumitömlők, és a mezőgazdasági gépekhez igényelt gumialkatrész szállítóiként tagvállaltaink fontos partnerei a mezőgazdasági gépek gyártóinak, üzemeltetőinek. Újrahasznosított gumitermékek - szigetelő lemezek, rugalmas burkolatok - egyik felhasználója is a mezőgazdaság,

A mezőgazdaságban alkalmazott fix és mobil gépek, eszközök egyre magasabb igényeket támasztanak a gumiternékekkel szemben. Tagvállalataink folyamatosan bővülő választékkal gyártják és vagy fogalmazzák a mezőgazdaság  igényeit kielégítő termékeket.

Járműipar

A járműiparban a gumialkatrészek szerepe és jelentősége töretlenül növekedett az elmúlt években, és napjainkban még kiemelkedőbb szerepet kapott, köszönhetően a gumi egyedülálló tulajdonságainak. A gumialkatrész a jármű teljes felépítményében megtalálható a motortól a futóműig a karosszériában egyaránt. Rezgéscsillapítók, légrugók, rugalmas csatlakozó elemek, tömítő elemek, speciális csövek. Több száz féle gumialkatrész kerül naponta az összeszerelő szalagokhoz.

Bővebben: Járműipar

1 / 2 oldal

MAGUSZ tagság előnyei

Tagvállalataink, tevékenységüket és termékeiket, szakmai portálon, a MAGUSZ honlapján keresztül tehetik ismertté.
Fórumainkon lehetőséget teremtünk a napi munka során felmerülő kérdések személyes és kötetlen megvitatására gumiipari szakemberekkel, kormányzati tisztviselőkkel.

Keresés

Környezetvédelem

A MAGUSZ elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek, a Szövetségen belül megalakította a Környezetvédelmi Szekciót, amely tevékenységével segíti a Tagság munkáját a Környezetvédelmi feladatok megoldásában.

Támogatóink